MENU SLUIT
02.10.2013

Zaterdag 12 oktober is het zover!

Zaterdag 12 oktober is het zover!
Dan vindt de eerste editie van de Theracords Celebrates clubtour plaats in Luxor Live in Arnhem.
Theracords staat bekend om zijn veelzijdigheid en originaliteit. Tijdens elke Theracords Celebrates editie zal dat naar voren komen. Zo staat voor de avond in Luxor Live een exclusieve 2 uur durende Theracords 5 Years set gepland, die zal worden verzorgd door DJ Thera en Geck-o. Verwacht een roadtrip door Theracords history met deze 2 entertainers die er vanaf het eerste uur bij zijn!

Tickets winnen:

Er zijn nog tickets beschikbaar! In de voorverkoop via www.luxorlive.nl zijn voor slechts 12,- euro tickets te verkrijgen.
Er zijn ook nog mogelijkheden om tickets te winnen! We geven deze week 10 tickets weg. Ga hiervoor naar de MBFH Facebook pagina, like de pagina en deel de trailer om zo kans te maken. Hou de pagina ook in de gaten voor toekomstige acties.
 
VIP upgrade voor ticketkopers:

Onder de ticketkopers geven we 10 VIP upgrades weg. Een VIP upgrade houd in:
– toegang tot het VIP balkon waar ook de artiesten aanwezig zijn (meet&greet)
– gratis Theracords zonnebril
– 3 gratis drankjes
– een Theracords Celebrates poster

Wil jij kans maken op een VIP upgrade, download dan de Theracords Celebrates facebook omslagfoto op http://goo.gl/B5RNVP, pas je omslagfoto aan op facebook en stuur een mail naar contact@mbfh.nl dat je meedoet aan de VIP upgrade actie. Vermeld in de e-mail de link naar jou facebook profiel zodat we je deelname kunnen controleren. Vanaf maandag 30-9 geven we elke dag een VIP upgrade weg.

Zaterdag 12 oktober – 22:30 tot 5:00 uur
Luxor Live, Arnhem
Theracords Celebrates

Line up:
DJ Thera vs Geck-o (Special 5 years set)
Titan
Degos & Re-Done
Cellrock
MC Livid
 

Is dit alles?