MENU SLUIT
22.07.2014

Zesde editie Aurora Infernalis festival

Op zaterdag 25 oktober 2014 vindt opnieuw het Aurora Infernalis Festival plaats in Luxor Live.

Het is alweer de zesde editie van het inmiddels grootste Black Metal festival van Europa!

 

Nog niet alle namen zijn bekend, maar al wel het grootste gedeelte. Hierbij even een update. Hou de website www.aurora-infernalis.org in de gaten voor de meeste recente informatie.

 

Kaarten zijn NU in ieder geval al beschikbaar.

 

Sapientia en Cult Of Fire waren de eerste twee namen die werden bekend gemaakt voor deze editie van Aurora Infernalis.

Sapientia is een neven-project van leden van de band Hetroertzen; maar dan rauwer. De show op Aurora zal het allereerste optreden zijn voor deze ervaren muzikanten in deze samenstelling.

Cult Of Fire uit Tsjechië is bekend om hun unieke live optreden in deze underground scene en zal tijdens het festival hun eerste show in Nederland geven.

De derde bekendgemaakte naam is Svartidaudi uit IJsland en was voor de kenners ongetwijfeld geen verassing. Deze goeie live-band band is momenteel zeer succesvol. Op hun eerste Europese tour hebben ze Nederland overgeslagen waardoor ze nu naar Aurora Infernalis wel moesten komen!

De studio-band Mortuus staat inmiddels ook vast. Een minder voor de hand liggende keuze. Fans van het occulte kant van het genre moeten dit zeker checken. Dit wordt hun eerste live-optreden en is daardoor super exclusief.

20 jaar nadat in het plaatsje Sogndal twee bands begonnen met muziek maken komen Vreid, Ulcus en Windir samen onder de naam Sognametal, voor een hele dikke Noorse Black Metal show.

 

Hou de website www.aurora-infernalis.org in de gaten voor de meest recente informatie.

Is dit alles?