MENU SLUIT
10.07.2012

Zomerse temperaturen met Gyptian

Niemand minder dan de nieuwste reggae sensatie Gyptian, straight from Jamaica, staat live on stage op het podium van Luxor Live. Deze man heeft alles in zich om zich te kronen tot de kersverse reggae koning en Rastafari uit Jamaica!

 

Ben jij zo iemand die denkt alle reggaeartiesten wel te kennen? En zie je het even niet meer zitten? Geen nood! Er is verse oogst in aantocht met behoorlijk wat prijzen op zak ‘and he goes by the name of: Gyptian’!
Met de release van zijn album ‘My name is Gyptian and i Can feel Your Pain’ zijn we een heus nieuw tijdperk in gestapt! De beste man komt van het eiland waar de Reggea het levenslicht zag, jawel Jamaica. Hij rockt the mic met teksten recht uit het hart op die zwoele maar zeer aanstekelijke reggea tonen! Give it up for: Gyptian!

 

In Jamaica, maar ook ver daarbuiten, wordt mister Gyptian een van de vaandeldragers van de nieuwe reggaesound gezien. Inmiddels is hij groter als Sean Paul en Shaggy. Niet voor niets heeft Gyptian twee zeer succesvolle platen op zijn naam staan en tourt hij bovendien de hele wereld over. Reken maar dat hij alle bezoekers meetrekt in zijn reggea tunes vanuit Jamaica. Dit mag je absoluut niet missen.

 

Niet alleen Gyptian zal deze avond het podium betreden in Luxor Live, Benaisa & Loyd de Mesa zullen deel uit maken van deze avond. Naast deze hoogstaande artiesten zullen er ook diverse dj’s aanwezig zijn die er voor zorgen dat je geen enkele minuut stil zal staan tijdens deze avond. Oftewel kom dat zien!
 

Is dit alles?