MENU SLUIT
21.03.2022

Zomervreugde 2022

Zomervreugde Festival keert in juni 2022 in hernieuwde vorm terug en kondigt groots haar line-up aan met acts als Antoon, Bizzey, Broederliefde, Eats Everything, Luuk van Dijk, Planetary Assault Systems en Tabitha. Het veelzijdige muziekfestival strijkt op 11 en 12 juni neer op de groene oase van Papendal Arnhem.

Zomervreugde

De versoepelingen kwamen vorig jaar precies op tijd voor het Arnhemse festival. Na een zomer zonder festivals transformeerde de spontaan ontstane samenwerking tussen Zomervreugde en Framed zich tot een weekend vol ontlading en euforie. Er ontstond een uitgebreid weekendprogramma gevuld met muziek, dans, sport & spel. Die combinatie bleek een gouden zet, waarop beide festivals besloten in 2022 gezamenlijk verder te gaan onder de vlag van Zomervreugde.

Groter programma en meer diversiteit
Het programma wordt flink opgeschroefd en uitgebreid. Om de muzikale diversiteit van het festival te vergroten zal er, naast de diverse r&b/hiphop, house en disco podia, een nieuw techno podium worden gehost door Overstuur. De Britse techno grootheid Luke Slater zal daar een exclusief live optreden verzorgen met zijn project Planetary Assault Systems. Er komen extra podia bij die gehost worden door Calor en de Nijmeegse organisator Boeket én er worden meer bekende live acts aan de line-up toegevoegd. Zo zullen onder andere Antoon, Bilal Wahib, Broederliefde, Cho en Tabitha het hoofdpodium betreden.

Framed & UCI BMX Racing World Cup
Wat voorheen onder de vlag van Framed georganiseerd is wordt nu geïntegreerd als programmaonderdeel van Zomervreugde Festival. Zo vindt onder andere de officiële UCI BMX Racing World Cup plaats en zijn er verschillende sportieve clinics, professionele dance battles, spelactiviteiten en een uitgebreid food aanbod.

Geluksvogels die afgelopen weken een pre-registratie hebben gedaan krijgen als eerste de gelegenheid hun tickets te verzilveren. Het festival vindt plaats op 11 en 12 juni 2022 op Papendal in Arnhem. Kaarten zijn vanaf vrijdag 25 maart 10.00 uur verkrijgbaar via www.zomervreugdefestival.nl.

Bezoekers van het festival mogen de UCI BMX Racing World Cup gratis bijwonen.

Is dit alles?