MENU SLUIT
15.09.2021

Zomervreugde gaat Framed Festival gaat door

Na maandenlange spanning is het definitief; Zomervreugde gaat Framed festival gaat door! De aangepaste maatregelen, aangekondigd op dinsdag 14 september, zorgen voor groen licht, waardoor het als eerste festival direct op 25 en 26 september plaatsvindt. Eenieder die toe is aan vrolijke festival vibes met muziek, dans, food en sports kan het laatste weekend van september zijn hart ophalen op het paradijselijke Papendal in Arnhem.

Voor, van en door iedereen

Van samen losgaan op de lekkerste r&b/hiphop, latin, afro, house en disco deuntjes, verwonderd worden door vette dance battles en oneindig veel speelplezier tot een tasty food line-up. Na meer dan 2 jaar vindt Zomervreugde gaat Framed op de bosrijke locatie Papendal eindelijk plaats.

Voor mede-initiatiefnemer en Luxor Live programmeur Niels Leferink valt ineens alles op zijn plek waar maandenlang naartoe is geleefd. “Iedereen is echt toe aan gezelligheid, verbinding en vooral dansen, dat merk je overal om je heen. Wij brengen het laatste weekend van september alles samen in een knotsgek festival voor jong en oud. Verdeeld over podia van populaire dansconcepten als Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Deepsense staat er straks een super dansbare muziekprogrammering met dj’s als Benny Rodrigues en David Vunk, rappers Bizzey, Jonna Fraser en Poke. Daarnaast vindt ook de UEC BMX European Cup plaats, die gratis bij te wonen is voor bezoekers van het festival, en zijn er vette Urban Sports & kids activiteiten.”

De veelzijdigheid van het festival is met name te danken aan het feit dat Zomervreugde en Framed besloten de handen ineen te slaan en het beste van beide werelden te combineren. Daarnaast zullen er een aantal op zichzelf staande dance & culturele concepten, mede mogelijk gemaakt door Studio26, podium krijgen tijdens het festival.

“Het is bijzonder fijn dat we echt met diverse partners en programmamakers uit de cultuur en evenementen branche samenwerken voor dit festival. Iedereen heeft natuurlijk een hoop gemist en we zien dit echt als een vreugdevolle start samen na een hele pittige periode.”, aldus Laurens van Waardenburg, manager evenementen bij Papendal.

Samen de zomer afsluiten

Het Zomervreugde gaat Framed Festival staat gepland voor 24, 25 & 26 september. Gezien de maatregelen van kracht zijn vanaf 25 september, zal vrijdag 24 september komen te vervallen. Iedereen die een ticket gekocht heeft voor deze dag wordt geïnformeerd door de organisatie.

Sinds de persconferentie is er een ware run op tickets ontstaan. De organisatie verwacht dan ook beide dagen op voorhand uit te verkopen. Voor meer informatie over het festival én de laatste tickets ga je naar www.zomervreugdegaatframed.nl.

Is dit alles?