MENU SLUIT
06.09.2013

Zondag is het zover, Roger Sanchez in Luxor Live!

SundayPeople haalt Roger Sanchez naar Arnhem. Op 15 september aanstaande trekt het succesvolle zondagconcept SundayPeople alles uit de kast om haar inmiddels 3e clubjaargang groots van start te gaan. Niemand minder dan Roger Sanchez reist van New York naar Arnhem om te laten zien waarom hij al minstens 12 jaar de stempel ‘Superstar DJ’ draagt.  Daar waar menig fan al sinds 2001 de Benelux en zelfs Europa afreist om een avond te genieten van zijn draaikunsten worden ditmaal de rollen omgedraaid en zal één van Nederlands mooiste locaties, Luxor Live, het podium worden voor een onvergetelijke avond.

Hij is bekend van platen als Another Chance, Turn on the Music, Lost, zijn nieuwste hit Troubleman en zijn radioshow en mixcompilaties ‘Release Yourself’ reist Roger Sanchez de hele wereld over om te doen waar hij het allerbeste in is: Energieke, perfect opgebouwde housesets draaien.
 

Tijden:
De deuren gaan open om 19:00 uur. Vanaf dat moment warmen Franky Rizardo en Jasper Fioole de zaal op met een drie uur durende set. Vanaf 22:00 uur staat Roger Sanchez himself achter de decks. Officieel duurt de avond tot 01:00 uur maar neem voor de zekerheid de volgende dag alvast vrij.

Tickets:
Op de avond zelf zijn er nog een beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar. Wil je er zeker van zijn dat je naar binnen kan. Haal dan in de voorverkoop je kaartje via deze link: http://www.luxorlive.nl/agenda/3179/$ID_598/sunday-people-presents-%3a-roger-sanchez-%2f-franky-rizardo-b2b–jasper-fioole/

Winnaar facebookactie:
De winnaar van de deelactie op facebook is Ju-Jing Ling. Gefeliciteerd! Je mag een vriend of vriendin meenemen naar Luxor Live.

 

Is dit alles?