MENU SLUIT
05.11.2012

Zorgeloos dansen in Luxor Live

Toe aan een avondje ontspanning? Zaterdagavond 10 november is de gelegenheid waar je op wacht! De Boogie Nights-party doet opnieuw Luxor Live in Arnhem aan. Zorg dat je hoofd leeg is, de kinderen ergens veilig gestald zijn en de zondag erop een vrije dag is. Boogie Nights is er om jou zorgeloos te laten genieten van de lekkerste dansplaten!
Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM). de beste platen uit de 70’s, 80’s en 90’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een typische, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet.
Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.
Kaarten zijn nu te koop op www.luxorlive.nl

Zo’n leuke avond als Boogie Nights is zonde om voor jezelf te houden. Daarom beloond Luxor Live je met een vette korting als je je vrienden, collega’s of sportteam meeneemt naar Boogie Nights op 10 november.  15 kaarten kosten je dan geen €150,- maar slechts €75,-! Wil je gebruik maken van de kaartenactie voor Boogienights op 10 November? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar thijs@luxorlive.nl
 

Is dit alles?