MENU SLUIT

Corona richtlijnen

Tijdens de corona pandemie kunnen maar enkele shows in Luxor Live gerealiseerd worden. Om toch een fijne live-ervaring te creëren hebben we diverse maatregelen getroffen, waarbij onder andere de anderhalve meter afstand gerespecteerd wordt. Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en verzoeken je als bezoeker dit ook te doen. We vragen je dan ook om tijdens je bezoek de looproutes en instructies van ons personeel nauwlettend te volgen.

Kom op tijd
Kom op tijd naar Luxor Live. We hebben wat langer de tijd nodig om iedereen de zaal in te krijgen. Aan de deur wordt het resultaat van je gezondheidscheck gecheckt, op grond hiervan kan toegang tot het evenement worden geweigerd.

Gezondheidscheck
Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een servicemail waarin we alle richtlijnen nogmaals benoemen. We vragen je deze goed te lezen en op te volgen. In deze mail vind je ook een verwijzing naar onze gezondheidscheck, deze is verplicht. Jouw gegevens (naam, email telefoonnummer en emailadres) kunnen eventueel en uitsluitend gebruikt worden door de GGD voor bron- en contactonderzoek.

Kaartverkoop
Tickets voor onze shows koopt u online. Er is op dit moment geen kaartverkoop aan de deur mogelijk.

Mondkapjes
Bezoekers dienen bij alle bewegingen in het pand van Luxor Live een mondkapje dragen; bij binnenkomst, vertrek en bij toiletbezoek. Als je eenmaal zit kan je het mondkapje af doen.

Zitplaatsen
Voorlopig zijn alle concerten seated. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst. We vragen je tijdens de show te blijven zitten en niet met de stoelen te schuiven. Ivm de capaciteit verkopen we in principe alleen duo tickets.

Drankjes/ Toilet/ Garderobe
Je kan op je plek drankjes bestellen via een te scannen QR code. Je wordt dan bediend door ons personeel.
Ook voor toiletbezoek dient je een QR code te scannen; een medewerker begeleidt je naar het toilet. De QR codes zijn duidelijk terug te vinden bij de zitplaatsen.
Er is geen garderobe. Een jas kan je over de rugleuning van jouw stoel hangen. Er zijn geen rookruimtes aanwezig in Luxor Live. Ook is het niet mogelijk om naar buiten te gaan om te roken.

Luchtbehandeling
Luxor Live beschikt over een luchtbehandelingssysteem. Tijdens de shows wordt de lucht constant ververst.

Bij klachten blijf je thuis
Ook bij Luxor Live geldt: heb je klachten, dan blijf je thuis. Zie de checklist hieronder.
Zijn er voor jou nog onduidelijkheden over je bezoek aan Luxor Live? Neem dan contact op met info@luxorlive.nl.
Het gehele protocol voor de heropening van Luxor Live tijdens de corona pandemie vindt u hier.

Checklist bezoek Luxor Live
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zullen we je bij aankoop van een ticket, en voorafgaand aan een concert of show vragen naar je gezondheid. Wanneer je ‘ja’ antwoordt op één van onderstaande vragen, mag je Luxor Live nu niet bezoeken.
• Heb je de afgelopen 24 uur, of op dit moment één van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verlies van reuk of smaak, en/of verhoging of koorts?
• Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
• Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
• Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?
• Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Huisregels tijdens corona
Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers, artiesten en leveranciers van Luxor Live zijn voor iedereen hetzelfde.
• Houd 1,5 meter afstand van anderen.
• Schud geen handen.
• Was je handen regelmatig.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Vermijd drukte en openbaar vervoer tijdens de spits.
• Zing niet mee en juich niet
• Blijf niet hangen voor het pand na afloop van de show
• Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.