MENU SLUIT

Corona richtlijnen

Tijdens de corona pandemie kunnen maar enkele shows in Luxor Live gerealiseerd worden. Om toch een fijne live-ervaring te creëren hebben we diverse maatregelen getroffen, waarbij onder andere de anderhalve meter afstand gerespecteerd wordt. Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en verzoeken je als bezoeker dit ook te doen. Dit lukt natuurlijk alleen als we het samen doen. We vragen je dan ook om tijdens je bezoek de looproutes en instructies van ons personeel nauwlettend te volgen.

Zitplaatsen
Voorlopig zijn alle concerten seated. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst. We vragen je tijdens de show te blijven zitten en niet met de stoelen te schuiven. Ivm de capaciteit verkopen we in principe alleen duo tickets.

Mondkapjes
Wij vragen u om in het pand, tijdens het lopen naar u plaats, een mondkapje te dragen. Als u eenmaal zit kunt u het mondkapje af doen.

Bron- en contactonderzoek
Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een servicemail waarin we alle richtlijnen nogmaals benoemen. We vragen je deze goed te lezen en op te volgen. Jouw gegevens (naam, email telefoonnummer en emailadres) kunnen eventueel en uitsluitend gebruikt worden door de GGD voor bron- en contactonderzoek

Kom op tijd
We hebben wat langer de tijd nodig om iedereen de zaal in te krijgen. Kom op tijd naar Luxor Live. Er wordt aan de deur ook nog een gezondheidscheck uitgevoerd, op grond hiervan kan toegang tot het evenement worden geweigerd.

Garderobe & bar
Tijdens de show mag je niet opstaan. Drankjes kan je bij binnenkomst bestellen en meenemen naar je plek. De garderobe is gesloten. Mocht je toch een jas meenemen dan kan je deze over jouw stoel hangen. Er zijn geen rookruimtes aanwezig in Luxor Live. Ook is het niet mogelijk om naar buiten te gaan om te roken.

Bij klachten blijf je thuis
Ook bij Luxor Live geldt: heb je klachten, dan blijf je thuis. Zie de checklist hieronder.
Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie. Hierin staat wat wij van jou als bezoeker verwachten en wat je van ons kan verwachten. Zijn er voor jou nog onduidelijkheden over je bezoek aan Luxor Live? Neem dan contact op met info@luxorlive.nl.

Checklist bezoek Luxor Live
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zullen we je bij aankoop van een ticket, en voorafgaand aan een concert of show vragen naar je gezondheid. Wanneer je ‘ja’ antwoordt op één van onderstaande vragen, mag je Luxor Live nu niet bezoeken.
• Heb je de afgelopen 24 uur, of op dit moment één van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verlies van reuk of smaak, en/of verhoging of koorts?
• Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
• Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
• Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?
• Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Huisregels tijdens corona
Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers, artiesten en leveranciers van Luxor Live zijn voor iedereen hetzelfde.
• Houd 1,5 meter afstand van anderen
• Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
• Schud geen handen
• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog