MENU SLUIT
13.08.2017

Album Jeffrey Halford and the Healers

Na opnieuw een zeer mooie recensie gespot te hebben in de september/oktober editie van popmagazine Heaven zijn we bij Luxor Live eens op onderzoek uitgegaan. In en op alle essentiƫle bladen en websites waar recensies van albums verschijnen op het gebied van altcountry, blues, roots, americana en folk krijgt het laatste album van Jeffrey Halford and the Healers getiteld Lo Fi Dreams minimaal 4 sterren, een ruime 8 of iets anders van die strekking.

Dit uit San Fransisco afkomstige gezelschap komt naar Luxor Live op donderdag 5 oktober voor een intieme show in de bovenzaal. De aandacht werd even van Jeffrey afgeleid nadat bekend werd dat als extra act op deze avond niemand minder dan ex-Jayhawk Mark Olson en diens partner Ingunn Ringvold ten tonele verschijnen.

Heaven noemt Lo Fi Dream een juweel van een rootsplaat. Bij Rootstime en dekrentenuitdepop vinden ze dat Halford en zijn mannen wel wat meer aandacht verdienen. Bluesmagazine en writteninmusic roemen de pedalsteel van Tom Heyman en bijna overal wordt Halford vergeleken met Tom Petty. Laat je overigens door de titel van het album niet op het verkeerde been zetten; het album is een zeer goed klinkende plaat en bevat prachtige rootsy bluesrock, opgenomen met allerlei vintage instrumentarium.

Ben je al benieuwd geworden? Luister zelf maar eens naar de track Door om een nog beter idee te krijgen. Live is natuurlijk altijd mooier; tickets voor de show bestel je HIER

Is dit alles?