MENU SLUIT
11.04.2018

Blaudzuns _UP_ is uit!

Het nieuwe album van Blaudzun is uit. _UP_ vormt het slotstuk binnen zijn Jupiter-drieluik. Volgens kenners en de media is het een fantastisch album geworden dat zich kan meten met het beste dat Blaudzun tot nu toe heeft gemaakt.

_UP_ is het derde deel in de Jupiter-reeks waar Blaudzun sinds het najaar van 2016 mee naar buiten is getreden. Het is een volwaardige plaat die niet zonder de eerste twee delen had kunnen bestaan en tegelijkertijd een heruitvinding van wat Blaudzun was.

Vergeleken met het volle, archaïsche geluid van platen als Heavy Flowers en Promises Of No Man’s Land is _UP_ lichter. Wat minder topzwaar. De manier van spelen tijdens zijn Jupiter-tournees en de recente theaterconcerten heeft er een rol in gespeeld. Blaudzun heeft geleerd rust toe te laten. De nummers van _UP_ zijn stuk voor stuk geschreven op de piano, zodat de basis van het liedje klopt: een sterke melodie, focus op de zang.

Op vrijdag 20 april staat hij met band in Luxor Live en kunnen we horen hoe de nieuwe nummers live klinken. Als je er bij wil zijn moet je nu jouw tickets bestellen. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?