MENU SLUIT
23.11.2015

Blog – The Etta James Experience

Een avond met The Etta James Experience in Luxor Live
Geschreven door Maaike Keurhorst (vrijwilliger bij Luxor Live)

Iedere avond als ik als service medewerker moet werken bij Luxor Live is het weer spannend. Sta ik boven of sta ik misschien toch beneden? Dit keer mocht ik naar binnen, want daar zou over een half uur The Etta James Experience gaan beginnen. Een Nederlandse elfkoppige band die een tribute brengt aan de in 2012 overleden Amerikaanse ‘Grand Lady of Soul’.

De deuren gingen open, en de stroom mensen nam toe. Dit beloofde een succes te worden. Nu al.
Mijn voorgevoel bleek goed te zijn. De druk nam toe in de garderobe waar ik zo snel en behendig mogelijk de jassen weg hing, de gasten voorzag van een kaartje en hen een fijne avond toewenste.

De muziek begon, en meteen barst de energie van het podium. Binnen no time is de zangeres van de band, de Arnhemse Floor Kraayvanger, doorweekt van het zweet. Dit mocht de pret niet drukken moet zij gedacht hebben. Ze ging door, en door en door. Het publiek werd losser, werd enthousiaster en werd wild. Ook nam de warmte in de zaal toe, meerdere bezoekers kwamen weer naar de garderobe om te vragen of zij toch nog even een vestje of een truitje bij hun jas mochten hangen. Natuurlijk mag dat! Daar zijn wij voor.

Na deze succesvolle try out werd er besloten om The Etta James Experience naar de grote zaal te verhuizen. Meer bezoekers die van dit optreden kunnen genieten en wat natuurlijk ook heel belangrijk is, is de ruimte in de zaal zodat de bezoekers helemaal los kunnen gaan.

Nu bijna twee jaar later is de band nog steeds geliefd bij het publiek en hebben zij al meerdere fantastische shows erop zitten in de grote zaal. En op 4 december a.s. zal er weer een optreden zijn in Luxor Live te Arnhem. Hou jij van energie, van de legendarische muziek en van een goede sfeer? Kom dan zeker kijken!

Bestel tickets

 

Lees meer blogs van Maaike: https://lezenenbeleven.wordpress.com/

Is dit alles?