MENU SLUIT
30.06.2017

Bokoesam en Yung Internet headlinen Gaps XL in Luxor Live

Na een jaar lang uitverkochte edities in de bovenzaal van het Arnhemse poppodium Luxor Live is het eindelijk tijd om het succesvolle hiphop concept Gaps naar een hoger level te tillen. Op 26 augustus host Gaps de grote zaal van Luxor Live met twee van de populairste Nederlandse liveacts van dit moment: Bokoesam en Yung Internet.

Bokoesam

Samuel Sekyere werd geboren in Amsterdam en is half Nederlands en half Ghanees. Zijn artiestennaam Bokoesam is afgeleid van zijn voornaam en het Surinaamse woord ‘bokoe’, wat ‘stinkende vis’ betekend. Een bijnaam die hij heeft gekregen van zijn vrienden.

Bokoesam werd in 2011 al snel opgemerkt toen hij op eigen initiatief besloot zijn eerste nummers te publiceren via het internet. In 2014 verscheen zijn eerste EP ‘Nog Nooit Meegemaakt’ op Top Notch, zijn huidige label. Zijn deelname aan het New Wave collectief zorgde in 2015 voor de definitieve doorbraak. Twee EP’s en het in mei verschenen debuut album ‘Solo’ verder is Bokoesam inmiddels gearriveerd.

Yung Internet

Met grote stappen veroveren de drie gasten van Yung Internet momenteel de Nederlandse hiphopscene. Wat ooit begon als grap, is nu uitgelopen tot een van de meest besproken rap acts van de afgelopen maanden. Met donkere beats en doorgesnoven lyrics komt de Amsterdamse hiphop formatie naar Gaps XL.

Bekende gezichten

De line-up van Gaps XL wordt compleet gemaakt door Josbros en de Arnhemse formatie Wivvamilie, waarvan de releaseparty van hun debuut EP ‘HOTBOX’ plaatsvond in de bovenzaal van Luxor Live. Ook Gaps resident DJ’s OPIVM, Yakari en Sim Fane verwelkomen we tijdens Gaps XL voor het eerst in de grote zaal van Luxor Live!

Kaartverkoop

De voorverkoop voor Gaps XL is inmiddels begonnen. Normale tickets gaan voor €10,- in de voorverkoop, momenteel zijn er nog enkele earlybird tickets beschikbaar voor slechts €7,50. Op 26 augustus kost een kaartje aan de deur van Luxor Live €12,50 (mits niet uitverkocht).

BESTEL TICKETS

Is dit alles?