MENU SLUIT
18.12.2017

Muziekvirtuoos Colin Benders naar Luxor Live

Colin Benders komt op 24 februari voor een exclusieve nachtshow naar Luxor Live tijdens 8Bahn Clubnight.

Colin Benders

Na het grote succes van The Kyteman Orchestra richtte oprichter en frontman Colin Benders onder de naam Kytopia een creatieve broedplaats en studioparadijs op in het voormalige Tivoli aan de Oude Gracht te Utrecht. Hier werd hij halsoverkop verliefd op de modulaire synthesizer, een allemachtig instrument met ontelbare effectmodules, knoppen, schuiven en kabels dat in de handen van de juiste meester muzikale wonderen kan verrichten. Zijn trompet raakte hij niet meer aan en in rap tempo maakt hij het instrument zich eigen. De briljante Benders heeft het vermogen om het onmogelijke mogelijk te maken en is met zijn ´machine´ niet meer afhankelijk van andere musici. Met het veelzijdige klankapparaat, een orkest ingeblikt in elektronica, bouwt hij keer op keer uitgebalanceerde improvisatie-livesets die dansbaar en hypnotiserend zijn.

Met Colin Benders heeft 8Bahn Neerlands meest interessante en bejubelde live-act weten te strikken. Na wervelende shows op Awakenings, Dekmantel en Lowlands is nu Arnhem aan de beurt.

8Bahn Clubnight

Zijn act vormt onderdeel van het 8Bahn Clubnight programma, waar ook techno veteraan ROD (alter-ego van Benny Rodriques) en Jungle by Night percussionist Tienson een DJ set draaien. Het geheel wordt visueel ondersteund door een live visual show.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op woensdag 20 december om 12:00 uur.

MEER INFO

Is dit alles?