MENU SLUIT
05.01.2016

Dansbare beats tot diep in de nacht

Een donkere zaal, vrienden vol energie, enthousiaste dj’s en een goede sound: dat is Luxor Night Live. Na een eerste succesvolle editie wordt dreunend uitgekeken naar de tweede. Op 23 januari is RELIEF met niemand minder dan: Cinnaman en Caspa (UK). Verwen je oren, sloop je voeten en geniet een nacht lang van kwaliteitshouse.

RELIEF

Tijdens de nieuwe Luxor Night Live avonden wordt dance naar een hoger niveau getild. In de toekomst wil Luxor Live deze avonden verder uitbreiden om zo het clubgevoel terug te brengen. Binnen Luxor Night Live richt RELIEF (reliëf) zich meer op de house en elektronica. Van Chicago naar London, van Parijs naar Stockholm, zolang de acts maar energie, spanning en diversiteit bieden. Op 23 januari staat er een line-up van wereldformaat in de grote zaal gepland.

Grootse line-up

DJ duizendpoot Cinnaman is terecht bekend als een van dé toonaangevende Nederlandse dj’s op dit moment. Van Chicago house naar hiphop, van UK bass naar garage: Cinnaman aarzelt nooit om risico’s te nemen in zijn sets. Deze avond bijgestaan door routinier DJ Caspa, afkomstig uit de UK en daarom zelden live te zien in NL. House en bass is wat deze man het beste doet. Voor een avond kennis maken met UK House, verse sounds en groovy basslines is dit de ultieme kans om het beste van het beste mee te maken. De line-up wordt verder aangevoerd door aanstormend talent Budakid en Arnhems gevestigde deephouse naam Daniel Williamsen.

Reguliere kaarten nu in de verkoop

De early birds zijn inmiddels uitverkocht, maar reguliere kaarten à €10 bestel je online. Deurverkoop bedraagt €12,50.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?