MENU SLUIT
10.02.2016

De funk & roll van Tristan

Op woensdag 17 februari staan ze voorafgaand aan het concert van Incognito in Luxor Live.

Ken jij van die nummers waarbij je in de slot fade het volume maar omhoog blijft krikken? Om niks te hoeven missen van de laatste groove? Tristan ten voeten uit. Deze pop/ jazz muzikanten, niet de minste in Europa, bezorgen je nummer op nummer strakke funk & roll.

Nr. 1 waardering
Op 17.02 komt Incognito (de icoon van het acid-jazz tijdperk) naar Luxor Live. Als support nemen ze Tristan mee. Tristan’s debuutalbum (Full Power, 2014) bezorgde ze een nr. 1 waardering in de Engelse “UK Soulcharts”, een reeks aan optredens en een regen aan positieve reviews. Nu zijn ze terug met het album “2nd Phase” en ontvangen we ze met open armen in de grote zaal.

Hop, terug naar de 70’s
Funky gitaren, Fender Rhodes en het prachtige stemgeluid van zangeres Evelyn Kallansee voeren je van 2016, hop, terug naar de 70’s. Geroemd om hun hoge energie en grooves met kwaliteits- teksten en arrangementen. Als je van simpele auto-tuned muziek houdt is dit niks voor jou. Ga je voor goed geschreven, live gespeelde, intelligente acid jazz? Dan hoef je niet verder te zoeken.

Het volume is aan ons toevertrouwd, het enige wat jij hoeft te doen is… dansen!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?