MENU SLUIT
24.02.2016

De Sluwe Vos maakt line-up bekend

De clubnacht van De Sluwe Vos in de Havenloods, genaamd Patron, werd eerder al aangekondigd als één van dé nieuwe avonden uit de koker van het Luxor Night Live platform. Voor deze avond waarschuwde ‘de Sluwe’ zijn favoriete DJ’s uit te nodigen. Vandaag maakt hij eindelijk de voltallige line-up bekend.

Uniek project

Patron is ontstaan vanuit de gezamenlijk visie van Luxor Night Live, De Sluwe Vos en de Havenloods om een unieke avond te creëren waarin de artiest centraal staat. Niet enkel een losse boeking of een all-nighter, maar een avondvullend programma waar alles van A tot Z naar de hand van de Sluwe is gezet. Van line-up, tot decor en visuals. Vandaag maakt De Sluwe Vos bekend wie samen met hem die rauwe en energieke setting gaan waarmaken.

Bambounou (FR)
Hij is op dit moment één van de meest interessante én succesvolle house/techno producers uit Parijs. Bambounou is van het uitzonderlijke soort dat zowel house- als technoliefhebbers kan meenemen en uitdagen met zijn sets. Met het grootste gemak switcht hij van warme elektronische klanken, naar Berlin techno. Met releases op 50Weapons (label van Modeselektor red.), gigs bij Berghain, Nuits Sonores, Boiler Room en samen met Four Tet als support voor Jamie xx kun je wel stellen dat zijn ster rijzende is.

Julian Alexander
Zijn family roots liggen in Suriname, maar Julian Alexander groeide op in Utrecht. De hometown van het label SlapFunk, waar hij samen met DJ’s als Samuel Deep en Anil Aras aan verbonden is. Als tiener was hij al actief als producer en dat zie je terug in zijn releases. Zijn eerste EP ‘Hustlin’ op het label Dungeon Meat kwam zowaar op #1 in de Juno house charts. Ook zijn DJ sets zijn onnavolgbaar, gekenmerkt door gestripte minimale baslijnen vol groove.

Wonderboys
Ze tourden al mee tijdens De Sluwe Vos Kontra Tour en tegenwoordig zijn ze in menig circle pit verwikkeld met De Staat. Deze getalenteerde vormgevers en visual artists zijn beruchte party crashers en in staat om elke ruimte om te toveren in een visueel spektakel.

Laatste early birds

Voor de eerste editie van Patron, die gepland staat op 26 maart, zijn nog een klein aantal early birds beschikbaar. Deze killer line-up en de rauwe setting van de loods wil je zeker niet missen. Bestel je tickets dus op tijd!

>> BESTEL TICKETS <<

Is dit alles?