MENU SLUIT
04.05.2016

DJ Sander Kleinenberg in Luxor Live

Danceliefhebbers opgelet: komend weekend komt een van ’s werelds beste DJ’s  naar Arnhem. Want niemand minder dan DJ Sander Kleinenberg trakteert Luxor Live tijdens Sunday People op een spetterende drie uur durende liveshow.

Sander Kleinenberg mag dan misschien niet zo bekend als collega’s DJ Tiësto of Armin van Buuren, maar hij hoort toch echt al jaren bij de absolute wereldtop. De Nederlandse DJ en producer heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend, wat blijkt uit de indrukwekkende lijst aan artiesten waar hij mee samenwerkte:  Justin Timberlake, Daft Punk, Madonna, Janet Jackson en N*E*R*D zijn allemaal al voor zijn werk gevallen. Kleinenberg is een veelgevraagde DJ, van de UK tot de USA en van Argentinië tot Zwitserland, hij vliegt de hele wereld over voor zijn gigs.
Kleinenberg maakte vorig jaar op verzoek van Madonna zelf een remix van haar hit ‘Bitch I’m Madonna’. De Queen of Pop was erg tevreden over het eindresultaat. ‘Te gek’, zo reageerde Kleinenberg in een interview. ‘Ik hoorde dat iemand van haar team nog iets aan mijn song had willen veranderen, maar dat zij daar zelf een stokje voor heeft gestoken. Ze vond het perfect zoals het was. Echt een megacompliment.’
Maar gelukkig is er ook al weer gloednieuw werk van de Nederlandse DJ. Vorige week bracht hij The Deepest Mixtape in the Universe deel 6 uit. Een onvervalst staaltje meesterschap van deze house-DJ. En en passant bracht Kleinenberg ook nog een ode aan Prince. Zijn remix van The Future van Prince is een prachtig eerbetoon aan de veel te vroeg overleden muzieklegende. Nog meer nodig om zondagavond Sander Kleinenberg aan het werk te zien in Luxor Live? Nou, misschien dit nog dan: de laatste keer dat hij op Sunday People stond, werd de zaal compleet omver geblazen met een energieke en opzwepende show!

BESTEL HIER JE TICKETS

Is dit alles?