MENU SLUIT
27.11.2017

Donnerwetter Day 2018

Op zaterdag 19 mei is het tijd voor de derde editie van Donnerwetter Day. Donnerwetter Day is een bizar Arnhems bacchanaal van bands, dj’s, eten, action painting, theater, spoken word, film en honderd andere wilde ideeën. De voorverkoop voor Donnerwetter Day 2018 start aanstaande donderdag 30 november om 12:00 uur!

Diner

Het jaarlijkse kunstfestival start deze derde editie extra vroeg met een groot gezamenlijk diner. Kunstenaars, muzikanten en bezoekers proosten en eten samen op zaterdag 19 mei aan lange tafels in de grote zaal van poppodium Luxor Live te Arnhem. Er zijn 100 kaarten a € 50,- voor dit unieke startdiner te verkrijgen. Het diner start al om 18:00 uur! Bij deze tickets is de nieuwe EP op 12’’ vinyl en toegang tot het festival inbegrepen.

‘Europamine’ releaseparty op Donnerwetter Day 2018

Het festival is dit jaar, net als de eerste editie in 2016, weer een heuse Donnerwetter releaseparty. Donnerwetter startte onlangs met het project Europamine: een muzikale roadtrip door Europa. Het komende jaar werkt de band in verschillende Europese landen aan nieuwe songs en ontmoeten ze muzikanten en producers waarmee ze de Donnerwetter Europamine gaan vormgeven. De eerste halte is net over de grens: België. De Antwerpse producer Staf Verbeeck (dEUS, Bazart, Hooverphonic e.a.) zit achter de knoppen. Het resultaat van deze eerste samenwerking verschijnt op Donnerwetter Day 2018 in de vorm van een 12’’ vinylplaat.

Iedere twee weken wordt er een programma-onderdeel aangekondigd en uitgelicht dus hou de website en het Facebook event goed in de gaten!

LEES MEER

Is dit alles?