MENU SLUIT
08.02.2016

Prosumer op 4 jaar Studio Sonsbeek spektakel

Studio Sonsbeek bestaat 4 jaar en viert dat groots! Op 12 maart komt de Duitse house connaisseur Prosumer naar Luxor Live voor een exclusieve 3h set. Een verjaardagsfeest waar alles draait om de liefde voor elektronische muziek.

Van rave naar housetempel

Van illegale loodsfeestjes, hostings op festivals, legendarische edities van Reisje langs de Rijn. Studio Sonsbeek deed het allemaal en viert dit met een avond in ‘hun’ housetempel Luxor Live met een line-up die terugblikt op de eerste mooie jaren, een hedendaagse internationale topper in de gelederen heeft en vooruitkijkt met een talent waar wij in de toekomst nog veel van gaan horen.

Prosumer

Achim Brandenburg aka Prosumer ademt elektronische muziek. Zijn fenomenale platenkeuze en unieke stijl is niet in een hokje te vangen. Een combinatie van klassiekers en hedendaagse pareltjes die je het beste gewoon kan gaan beluisteren. Na jarenlang in Berlijn woonachtig te zijn geweest is Prosumer tegenwoordig neergestreken in Edinburgh. Nog steeds vaste resident in de Panorama Bar maar inmiddels vliegt hij heel de wereld over om dansvloeren in extase te brengen.

Feestelijk programma

Naast held Prosumer maken ook ‘oude bekenden’ 100 shades of greys en ‘jonge hond’ Luc hun opwachting op dit feestelijke programma.

Reguliere tickets nu beschikbaar

De early birds waren in rap tempo uitverkocht. Reguliere kaarten zijn vanaf nu in beperkte oplage beschikbaar voor maar €14.

>>BESTEL TICKETS<<

Is dit alles?