MENU SLUIT
21.03.2018

Eerste acts Donnerwetter Day 2018

Elke week maken we een nieuwe act bekend die op zaterdag 19 mei te zien en te beleven zijn op Donnerwetter Day 2018! Check hieronder het voorlopige lijstje met namen en vergeet je zelf niet aan te melden voor het Facebook Event waar je op de hoogte wordt gehouden van elke nieuwe act.

#1 Herman Brusselmans
Schrijver, ex-kettingroker, ex-drinker en ex-drummer. Op Donnerwetter Day 2018 treedt hij twee maal op. Wat hij precies gaat doen wil hij nog niet vertellen.
#2 Leeways
Reggae met ballen en een fucking doedelzak. Met roots in Arnhem!
#3 The Mysterons
Na Lowlands en Into The Great Wide Open gewoon op Donnerwetter Day 2018! Diep in de nacht…een band die altijd verrast en boeit met exotica, psychedelica en zelfs een vleugje Philip Glass minimalisme.
#4 Achterdochtig
Deze absolute parel uit de Arnhemse scene treedt éénmalig op met een heus koor en wel @ Donnerwetter Day 2018! Nederlandstalige Weltschmerz.
#5 Donnerwetter
We zouden het bijna vergeten; maar ook Donnerwetter speelt op Donnerwetter Day!
#6 Nordmann
De meest interessante rock & roll van België speelt zich momenteel in de jazz af. De nieuwe plaat van Nordmann bewijst dit: spannend, chaotisch, weemoedig en mooi! Na Herman Brusselmans de tweede Vlaamse act op Donnerwetter Day 2018.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?