MENU SLUIT
23.12.2015

Eerste editie Luxor Night Live groot succes

De eerste editie onder de noemer ‘Luxor Night Live’ is een feit. Een zeer geslaagde avond met kwalitatieve sets, een goede opkomst, enthousiaste dj’s en vooral fijne sfeer!

Goede opkomst

Het was een veelbelovende start van een reeks avonden onder het nieuwe platform voor de nachtprogrammering: Luxor Night Live. Met een goede opkomst, gemeleerd publiek en uitbundige sets van onder andere Man With No Shadow, Wouter S. en Park & Sons dreunde de elektronische beats tot in de late uurtjes door de ronde Luxor koepel. Het publiek ging los en er hing een energieke en zeer aangename sfeer.

‘Dik geluid’

De dj’s zelf waren onder in druk en spraken vol lof over de organisatie. Man With No Shadow vond de zaal prachtig en genoot duidelijk van het publiek. Zo zei Wouter S. na afloop van zijn set “Ik had al vaker van Luxor Live gehoord, maar wat een f*cking dik geluid hebben ze hier!”. De afsluiter van de avond, Arnhemse techno helden Park & Sons, maakten de avond compleet. Euforie voerde de boventoon tijdens hun set, die met name tot uiting kwam tijdens hun eigen productie Kepler.

Clubgevoel terugbrengen

Luxor Night Live breidt zich in de toekomst verder uit om het echt clubgevoel weer terug te brengen. Met de vorige editie op het netvlies gebrand staat de volgende alweer gepland. RELIEF ft. Cinnaman + Caspa zal op 23 januari zijn eerste editie inluiden.

RELIEF oftwel reliëf is het nieuwe concept waarin house en elektronica de boventoon voert. Tijdens Housequake is er een speciale showcase van RELIEF waar je de allereerste sneak preview van het concept krijgt. Alleen toegankelijk met een Housequake kaartje. Een van dé DJ talenten van 2015, Chris Stussy, zal hier een set draaien om de basis van RELIEF te leggen.

Bekijk hier de foto’s van de Luxor Night Live avond op 19 december.
En hier kun je de afsluitset van Park & Sons horen en zien.

Is dit alles?