MENU SLUIT
15.02.2016

Encore On Tour naar Arnhem

Encore is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een household naam onder liefhebbers van Hiphop, R&B en aanverwante stijlen. Naast een succesvolle clubavond en eigen radioshows doet Encore dit middels haar jaarlijkse festival. Dat wordt uitgebreid met een tour waarbij Encore diverse toonaangevende poppodia in Nederland aandoet waaronder Luxor Live. Tijdens de tour worden diverse top-DJ’s vergezeld door rappers Sevn Alias en Jonna Fraser. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Luxor Live.

“Encore is al lang geen Amsterdams feestje meer, ondanks de Melkweg onze thuisbasis is. We trekken een publiek wat overal vandaan komt en zien dat toenemen. Er zijn regelmatig bezoekers die er een weekendje weg van maken, zelfs van buiten Nederland. Tijd om de rollen om te draaien en Encore naar de mensen te brengen!”, aldus oprichters WaxFiend en Prime.

In samenwerking met de Melkweg organiseren zij een clubtour. De avonden vinden plaats volgens Encore’s vaste succesformule: top-DJ’s die de dansvloer voorzien van de beste Hiphop en R&B. Voor de gelegenheid aangevuld met optredens van twee van de populairste hiphopartiesten van eigen bodem: Sevn Alias en Jonna Fraser.

6 mei – Luxor, Arnhem
DJ’s: WaxFiend, Prime, SMP, Abstract, MC Marboo
Live: Sevn Alias, Jonna Fraser

Sevn Alias
De ster van Sevn Alias rijst in razend tempo. De uit Almere afkomstige rapper maakt furore met snoeiharde straatraps die hits als ‘Ma3lish’, ‘Kifesh’ en ‘Mandela’ opleverden. Zijn optreden op Noorderslag werd door 3VOOR12 “misschien wel de beste hiphopshow op Noorderslag ooit” genoemd, dus dat belooft wat.

Jonna Frase
Ook Jonna Fraser is van de partij. Als onderdeel van het hiphopcollectief New Wave won hij de Popprijs, speelde hij op Lowlands en scoorde hij hits als ‘Famous’, ‘Hoog laag’ en ‘Kan er niet omheen’. Daarnaast bracht hij onlangs een lovend ontvangen EP uit via Noah’s Ark waarop hij samenwerkt met o.a. Hef en Ronnie Flex.

Kaartverkoop gestart

Er is een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar voor maar €11!

>>BESTEL TICKETS<<

Is dit alles?