MENU SLUIT
20.04.2016

Encore on Tour

In Amsterdam zijn deze wekelijkse clubavonden steevast strak uitverkocht, want Encore is in de hoofdstad inmiddels uitgegroeid tot een begrip. En nu kan ook Arnhem kennismaken met deze clubsensatie. Want Encore is on Tour! En dat betekent een avond (en nacht! ) losgaan op de hipste en nieuwste tracks op het gebied van hiphop en R&B.

Een van de publiekstrekkers tijdens Encore on Tour is de nieuwste Nederlandse rapsensatie Sevn Alias. Deze jonge straatrapper brak vorig jaar door met een veelbesproken mixtape. Hij scoorde al hits met ‘ Mandela’ en ‘Kifesh’ . Maar vooral op de track ‘Mrowen’ is goed te horen wat Sevn Alias allemaal in zijn mars heeft : een subtiele stijl,  muzikaal maar ook rauw en donker. Zijn zware stem combineert uitstekend met de feilloze flowtjes die hij produceert . Deze pas 20-jarige hiphopper is hard op weg om keihard door te stoten naar de top. Zijn optreden op Noorderslag dit jaar was daar al een van de hoogtepunten en vanavond kan Arnhem dus kennismaken met deze rijzende ster aan het Nederlandse hiphopfirmament . Mis het niet !

Maar ook Jonna Fraser is van de partij in Arnhem. Deze rapper van het hiphopcollective New Wave (winnaar Popprijs) scoorde al enkele dikke hits met ‘Famous’ , ‘Hoog Laag’ en ‘Kan er niet om heen’ . Bovendien bracht Fraser onlangs een lovend ontvangen EP uit dus dat belooft wat!

Maar dit is nog lang niet alles. Want met de enerverende sets van topdj’s als SMP, Prime, MC Marboo kan Luxor Live zich opmaken voor een onvergetelijke clubavond !

BESTEL JE TICKETS

Is dit alles?