MENU SLUIT
15.06.2016

R&B Sekrets presents Soixante Neuf op 9 juli

Extra! Bij het drukken van de Luxor Live poster en flyer voor deze zomer was het nog niet bekend; Soixante Neuf en R&B Sekrets komen op 9 juli voor een feestje naar Luxor Live. Beide crews organiseren sinds enige tijd samen zeer succesvolle party’s vol dancehall, afrobeats, r&b tunes en de vetste hiphoptracks. De vorige edities van dit genre-doorbrekende event in Luxor Live waren strak uitverkocht en ook nu gaat de kaartverkoop weer hard. En met de net aangekondigde headliner SFB wordt dit zeker weten weer een legendarische avond.

Achterover leunen is er niet bij, want de huis-DJ’s Prime (ook bekend van Encore) en SMP zorgen altijd voor een knallend en avontuurlijk feestje. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop, maar wees gewaarschuwd want het dak gaat er absoluut af! Bezoekers van de eerdere edities weten daar alles van. En als je er nog niet bij bent geweest, dan is nu je kans. Trommel al je vrienden op en kom op 9 juli naar de vetste party van Arnhem: R&B Sekrets presents Soixante Neuf!

BESTEL TICKETS

En met SFB (Strictly Family Business) als hoofdact kun je eigenlijk helemaal niet thuis blijven. Deze Haagse viermansformatie wordt gezien als van de meeste sensationele acts van dit moment. Met het hiphopcollectief New Wave wonnen ze dit jaar al de popprijs en SFB trekt inmiddels overal volle zalen. Als hoofdact tijdens Soixante Neuf zullen ze hun snel verworven faam ongetwijfeld waar maken. En noteer dan direct alvast 3 december in je agenda, want dan komt SFB naar Luxor Live voor een avondvullende show! Kaartverkoop voor dit concert is inmiddels gestart.

En wil je vast een beetje in de sfeer komen voor 9 juli, luister dan naar de mixtapes van Soixante Neuf en naar deze hit van SFB.

Is dit alles?