MENU SLUIT
25.01.2017

Oude Jeugd support The Toy Dolls + gratis naar Altoooooh!

De legendarische feestpunkrockband The Toy Dolls komt 18 op februari naar Luxor Live. Onder leiding van de constante factor, zanger/ gitarist Olga staat de band nog steeds garant voor een spetterende punkrockshow met een hoop humor.

Oude Jeugd

Support bij deze show komt van de Arnhemse dwarsliggers Oude Jeugd! Het gaat deze blote basten niet alleen om de sex en het feest, de Nederlandstalige Rock ’n Roll band biedt vooral een vlucht voor al je dagelijkse problemen, saaie sleur en zielenrottende rompslomp. Speciaal voor deze gelegenheid komt Oude Jeugd in viermansbezetting; Elsa van der Linden zal speciaal voor deze show worden ingevlogen op saxofoon.

Let op: er zijn nog minder dan 40 tickets beschikbaar dus koop zo snel mogelijk nog je ticket!

BESTEL TICKETS

Altoooooh!

Aansluitend aan het concert is er een feestje van Altoooooh! en als je een ticket voor The Toy Dolls hebt kan je hier GRATIS heen. De 80’s/90’s alternative party Altoooooh! met dansvloerdwingende, brallerige, scheurende en piepende vlammers en bovenal, met een bescheiden protest naar de ver-mainstraiming van zielloze (indie) muziek. Dat wil je zeker niet missen!

Tip: Vraag via het facebook evenement van Altoooooh! nu alvast jouw favoriete platen aan. Whoaaa, Nelly!

ALTOOOOOH!

Is dit alles?