MENU SLUIT
24.04.2017

Jett Rebels Super Pop

Jett Rebel is niet te stoppen. Hij bracht drie (drie!) albums uit in twaalf maanden en omdat zijn Super Pop Tour de afgelopen weken zo’n groot succes was doet hij de tour gewoon nóg een keer. En ditmaal komt Neerlands favoriete rockster gewapend met baard en gitaar naar het schone Arnhemse land! Het duurt nog even, maar op 14 oktober staat podiumdier Jett Rebel weer in Luxor Live.

Begin dit jaar bracht hij bij DWDD zelf een ode aan het album Super Pop: ‘Het is het beste wat ik tot nog toe heb gemaakt, maar het is vast niet het beste wat ik zal maken.’ Do we need to say more? Kom dus meebrullen met de nu nog gloednieuwe (als je het ons vraagt véél te aanstekelijke) single Better Off Together. Of al die andere lekkere hitjes van Jett Rebel’s eerdere platen zoals Louise, Do You Love Me At All, Tonight en All The Way.

En mogen we je er nog even aan herinneren dat Jett Rebel ook gewoon een héél goede muzikant is? Check dan HIER de nieuwste single bij zijn optreden bij DWDD van 19 april.

In 2014 gaf Jett Rebel voor het laatst (twee keer) een show in Luxor Live en beide shows waren uitverkocht. Dus zorg dat je op tijd bent met het bestellen van je tickets!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?