MENU SLUIT
02.11.2016

Just Being Myles Sanko

De Brit Myles Sanko is op dit moment een grote ster van de hedendaagse soul aan het worden. Daar zijn de kenners het wel over eens. Dit najaar tourt Myles met zijn band door Europa en staat hij op woensdag 16 november in de grote zaal van Luxor Live.  allerlaatste album Just Being Me dat pas net is verschenen.

Zijn nieuwste album heet Just being Me en is nog maar pas verschenen. De eerste albumrecensies die op internet zijn verschenen liegen er niet om:  Just Being Me is een plaat die staat als een huis. Myles Sanko heeft al zijn ziel en zaligheid in dit album gegooid en de nummers hebben een overtuigende zeggingskracht die regelmatig aan Marvin Gaye doen denken. Vrijheid is het grote thema van Just Being Me, dat is vooral te horen op nummers als This Aint Living en de titeltrack Just Being Me.

Just Being Me is een plaat die modern klinkt, maar zeker ook doet denken aan soullegendes als Bill Withers, Al Green en Otis Redding. Ook live kan Myles Sanko zich meten aan zijn muzikale helden, Sanko heeft charisma, barst van de energie en weet de harten van het publiek moeiteloos te veroveren. Dat liet de Brit al zien tijdens optredens op het befaamde North Sea Jazz Festival en Into The Great Wide Open. Ook maakte Myles Sanko veel indruk als support act tijdens de Europese Tour van Gregory Porter. Nog meer nodig om woensdag 16 november Myles Sanko live aan het werk te zien in Luxor? Nee toch? Laat je simpelweg overrompelen door deze ster in wording: Soul met een grote S!

Het voorprogramma deze avond wordt verzorgd door Ivar. Deze steengoede soulzanger kan je kennen van zijn eigen werk of vocale bijdragen bij Kraak & Smaak. De meeste mensen zullen hem herinneren van zijn deelname aan het zesde seizoen van The Voice of Holland.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?