MENU SLUIT
29.03.2017

Laksmi instore bij Kroese

Op donderdag 6 april komt singer-songwriter LAKSHMI naar Luxor Live. Je kan haar kennen als finaliste van de Grote Prijs van Nederland, van haar deelname aan het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland, als gast bij DWDD of 3FM of gewoon van haar vorige optreden in Luxor Live.

Haar officiële debuutalbum is net uit! Mooie reacties komen van collega-artiesten als Typhoon en Henny Vrienten. Eric Corton wist er het volgende over te zeggen:

‘In het kader van de sterke debuutplaten komt Lakshmi met een debuut waar je niet omheen kan. Sterke songs met goeie melodielijnen worden gefundeerd door zware synths en soms machinale beats. Maar nergens wordt het loodzwaar door de lichtheid en zeggingskracht van de stem van Lakshmi die van deze plaat één geheel maakt. Uitstekende eerste dus. Smaakt naar meer.’

Benieuwd? Je kan de muziek alvast online beluisteren via deze link of nog beter: aanstaande zaterdag live gaan beluisteren en zien bij de platenzaak Kroese op de Rijnstraat 31 in Arnhem, waar zij vanaf 14:00 uur een instore optreden zal verzorgen.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?