MENU SLUIT
15.12.2015

Luxor Live lanceert nieuw dance platform Luxor Night Live

Luxor Night Live is het nieuwe platform voor de nachtprogrammering waarmee meer ruimte wordt gecreëerd voor elektronische muziek in de breedste zin van het woord.

Programmering divers

Dance leeft in Arnhem en de vraag naar house en techno – maar ook de minder voor de hand liggende elektronische genres – groeit. Luxor Night Live zal zich in eerste instantie focussen op het house en techno programma, en van daaruit steeds verder uitbreiden. Hoewel de programmering divers is, met veel ruimte voor gevestigde namen en levende legendes, is het vooral ook een springplank voor opkomend talent.

Samenwerking

Toch is dit niet de eerste keer dat men Luxor Night Live voorbij heeft zien komen. Tijdens het SonsbeekTheaterAvenue 2015 heeft het platform een dance podium gehost in samenwerking met Arnhemse organisaties als HuisHouden, Work Them, Juxtapose en 8Bahn. Die samenwerking met lokale partners en grote labels zal in de toekomst alleen nog maar intensiever worden als het aan Luxor Live ligt.

Clubgevoel terugbrengen

Luxor Night Live wil het echte clubgevoel weer terug in Luxor Live brengen. Zaterdag 19 december kun je genieten van een eerste editie onder dit label. Deze avond in de line-up onder andere Man With No Shadow en Wouter S. in een nacht vol deephouse, powerhouse en techno.

Man With No Shadow was jarenlang het gezicht van het befaamde GZG (Gasten Zonder Grenzen) en draaide op talloze festivals zoals Mysteryland, Valrave en Nachtcollege. Wouter S. is een relatieve nieuwkomer maar heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een naam van formaat. House, UK Garage, techno, hij draait het allemaal onder de noemer powerhouse. Je kunt hem kennen van Verknipt, Straf_werk en Soenda Festival. Support komt van de Arnhemse talenten Park & Sons en Gijs Gubbels. Lees meer…

De early birds zijn inmiddels uitverkocht.
Reguliere kaarten à €10 kun je hier bestellen.

Update

Inmiddels is er een tweede avond bevestigd op 23 januari:
RELIEF ft. Cinnaman + DJ Caspa (UK)

Is dit alles?