MENU SLUIT
30.10.2017

Luxor Live @ Ruimtekoers

Van 15 tot 25 november vindt het Ruimtekoers festival weer plaats. In samenwerking met Ruimtekoers verzorgt Luxor Live het muziek en dance programma. Dit jaar is Arnhem Zuid verkozen als basis en met het thema ‘Wij zijn de stad’ wordt er nagedacht over de mensen die de stad maken. En daarom is er gekozen voor locaties waar het dagelijkse leven zich afspeelt. Daar waar mensen wonen, hun boodschappen doen, elkaar ontmoeten en naar school gaan.

Alle muziek-evenementen vinden plaats op het Hoofdkwartier A Place To Be aan de Groningensingel 51 (6835 EB, Arnhem Zuid). De toegang voor de avonden is gratis. Je dient je echter wel aan te melden via de volgende link omdat de locatie maar een beperkte capaciteit heeft.

Het live muziek programma zal plaatsvinden op vrijdag 17 november en vrijdag 24 november. Op deze twee avonden koppelen we verschillende genres en muzikale culturen aan elkaar die pas op het tweede gezicht verrassend goed samen blijken te gaan en over en weer voor de nodige inspiratie zorgen. Op vrijdag 17 november staan hiphop formatie John Frost en het collectief Altijd Onderweg, met ook hiphop als vertrekpunt, op het programma. Kunstenaarscollectief en platenlabel Broken Toaster zorgt deze avond voor de overige muzikale omlijsting. Op vrijdag 24 november staan indie bandjes Tape Toy en Cloud Cukkoo samen met elektro hiphop formatie Fata Boom op het programma. Midnight Munchies zorgt die avond voor de muzikale omlijsting met bass, beats en breaks voor je booty. Deze avonden begint het programma om 20.00 uur en eindigt om 00.00 uur.

Ook dance krijgt natuurlijk plek op het festival. Op zaterdag 18 november kan je naar GAPS voor de heetste hip hop en trap van dit moment – en op Ruimtekoers is de locatie meer ‘street’ dan ooit! Op 25 november is het alweer tijd om het Ruimtekoers Festival af te sluiten met een knaller; Luxor Live’s Stiekem Dansen. Lekker dansen op foute disco, rare 80’s liedjes, dikke 90’s hits en rommel uit de zero’s tot nu. Naderhand kan je zelfs Stiekem blijven Slapen. Dansen is gratis, voor het overblijven betaal je €10,00.

Ruimtekoers biedt natuurlijk nog veel meer. Meer informatie over deze organisatie, het festival en het overige programma kan je vinden op de website van Ruimtekoers.

Ruimtekoers website

Alle evenementen kan je vinden op de Facebook pagina van Ruimtekoers:

https://www.facebook.com/Ruimtekoers/

 

Is dit alles?