MENU SLUIT
13.06.2017

Mark Olson (The Jayhawks) naar Luxor Live!

Na eerder alleen Jeffrey Halford & the Healers te hebben aangekondigd, maakt Luxor Live gebruik van het tourschema van niemand minder dan Mark Olson (oprichter en zanger/gitarist van The Jayhawks) en zijn partner Ingunn Ringvold om de avond van donderdag 5 oktober om te toveren in een bijzondere double-bill.

Er zijn maar weinig muzikanten die het alt.country- en americana-genre zo nadrukkelijk hebben beïnvloed als Mark Olson, oprichter en zanger van The Jayhawks. Albums als ‘Hollywood Town Hall’ (1991) of ‘Tomorrow The Green Grass’ (1995) zijn tijdloze meesterwerken. Olson verliet de Jayhawks, maakte een aantal solo-albums en albums met The Original Harmony Ridge Creek Dippers om in 2011 nog eenmalig een plaat te maken met zijn oude band.

Ondertussen vond Olson een nieuwe partner in het leven én in de muziek: de Noorse zangeres en multi-instrumentaliste Ingunn Ringvold. Samen met haar bracht hij het zeer goed ontvangen album ‘Good-bye Lizelle’ uit, toert hij over de hele wereld en is hij op 5 oktober te bewonderen in Luxor Live.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?