MENU SLUIT
07.08.2017

Sass Jordan revisited

In 2017 is het precies 25 jaar geleden dat het succesvolle album “Racine” van Sass Jordan het levenslicht zag. In september brengt deze Canadese rockdiva een bijzondere re-release van dit album uit onder de titel “Racine Revisited”. Sass Jordan doet een uitgebreide wereldwijde tour om het jubileum met haar fans te vieren. Precies op de dag dat het album Sass Jordan: Racine Revisited gereleased wordt (15 september) staat zij met haar band naar Luxor Live.

Racine Revisited is een organisch rockalbum geworden met uiteraard het heerlijke rauwe stemgeluid van Sass Jordan in de hoofdrol. Bassist Rudy Sarzo, drummer Brent Fitz en gitaristen Chris Caddell en Derk Sharp zijn vakmensen die de elf tracks van het album stuk voor stuk naar een hoger niveau tillen. De eerstgenoemde gitarist zorgt in Luxor Live tevens voor het voorprogramma.

Sass vertelt: “Voor “Racine Revisited” wilden we trouw blijven aan de originele opnames, maar ook iets doen wat nog niet eerder gedaan was. In plaats van de liedjes te updaten naar nu en er een gelikt album van te maken, bedachten we hoe het zou zijn om het album te laten klinken alsof het echt in de jaren ’70 is opgenomen. Tijdens de opnamesessies in de jaren ’90 haalde ik veel inspiratie uit dit belangrijke muzikale decennium.”

BESTEL TICKETS

Is dit alles?