MENU SLUIT
20.04.2016

Nieuwe Soul avond in Luxor Live

Dat soul muziek weer helemaal hot is mag duidelijk zijn, de dansavond Soul Live is daar een bewijs van. Na steden als ‘s-Hertogenbosch en Hilversum is nu ook Arnhem aan de beurt. Op zaterdag 23 april staat de Luxor Live dan ook geheel in het teken van soul. Dus soulliefhebbers opgelet!

De organisatie heeft voor haar Arnhems debuut een mooi avondvullend programma weten samen te stellen met zowel live acts als djs. De muziek van legendes als James Brown, Aretha Franklin, Jackson 5 tot aan Maxwell, D’ Angelo en Leela James passeren tijdens deze avond de revue.

Zo maakt o.a. David Dam (The Voice of Holland) zijn opwachting in de Arnhemse poptempel. Met een overdosis aan soul gaat hij komende zaterdag zijn favoriete classics ten gehore brengen. Naast hem op het podium staan o.a. ook de Molukse soulzanger Jimi Bellmartin en Big Boy Caprice (North Sea Jazz Festival). Zij worden begeleidt door de soul band Jaxswing, volgens bandleider Geronimo Latumeten heeft het publiek maar een optie: “Dansen!”.

De avond wordt compleet met een Arnhem’s tintje, voor deze speciale gelegenheid heeft de organisatie Bruze D’angelo vastgelegd. In de oude Luxor draaide hij regelmatig op soul, funk & disco dansfeesten. Ook deze keer is er weer klaar voor om het publiek te trakteren op de lekkerste tracks!

>> BESTEL TICKETS <<

Is dit alles?