MENU SLUIT
08.03.2017

De langverwachte opmars van Courtney Marie Andrews

Ondanks dat Courtney Marie Andrews haar eerste album al op haar zestiende afleverde, beleeft de jonge countryzangeres haar grote doorbraak eigenlijk nu pas, tien jaar later!

Courtney Marie Andrews is hartstikke hot! Haar zesde album ‘Honest Life’, dat onlangs verscheen op het befaamde alt-country label Loose Records, wordt lovend ontvangen, Rolling Stone plaatste haar onlangs in het rijtje: “10 country artists that people need to know” en ook bij BBC News is Courtney Marie Andrews niet onopgemerkt gebleven! Zo blijkt uit een interview dat vandaag is verschenen, waarin uitgebreid wordt gesproken over doorzettingsvermogen en hoe het is om vanaf je zestiende levensjaar constant onderweg te zijn.

Lees het volledige BBC interview, HIER

Rivers

Support bij de show van Courtney Marie Andrews komt van Rivers. Zangeres Annika IJdo wil liedjes maken die mensen meteen meebeleven. Of ze nu gaan over liefde, over reizen, heimwee hebben of opgroeien in een dorp. Ze maakt muziek onder de naam Rivers en verzorgt deze avond het voorprogramma. Invloeden van country, folk en bluegrass hoor je terug in de muziek. Pakkende popliedjes, melancholisch en recht uit het hart gezongen. Soms ingetogen, soms opzwepend en altijd teruggrijpend naar de sound van het zuiden van Amerika zorgt de band op het podium voor een ultieme, meeslepende ervaring.

De show van Courtney Marie Andrews op donderdag 9 maart in onze intieme bovenzaal is al bijna uitverkocht, wacht dus niet langer als je erbij wil zijn!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?