MENU SLUIT
11.09.2019

Programma Pass the Dutch Festival

Het nieuwe reggae festival Pass The Dutch staat al even op onze website en de early-bird kaarten voor deze middag en avond zijn dan ook al uitverkocht. Tijd om even dieper in te gaan op het programma; want hoewel het een festival met reggae van eigen bodem betreft, staan er toch artiesten met behoorlijk veel internationale ervaring op het podium!

Jah Reflection

Jah Reflection is een multiculturele band die bestaat uit vier vrouwen en vijf mannen die muziek maken met een positieve boodschap. Jazz, soul, afro en rock in een reggae jasje met diepe baslijnen, groovende riddims en swingende blazers.

Super Natural Selection

Super Natural Selection is een rootsrock reggae band die diep geworteld is in Gelderland. Deze band kent een Surinaamse kern en maakt eigen nummers in zowel Engels als Sranang Tongo. Lekkere reggae vibes die je een ‘natural high’ geeft!

Strawl & Black Lion

Strawl Original (Curtis Arnaud) is een reggae singer-songwriter die bekend staat om zijn tomeloze energie. Hij werkte samen met oldskool helden als Sylford Walker en The Viceroys, maar ook met de nieuwe generatie reggae artiesten als Kabaka Pyramid, Norris Man en Junior Kelly. Deze super ervaren frontman speelt met zijn vijfkoppige band dikke bezielende rootsrock reggae!

Jampara and the Batalion

Jampara And The Batalion is ontstaan uit de samenwerking van Ras Jampara uit Burundi en Aston Barrett, bassist en leider van de legendarische Wailers. Jampara werkt sinds 1992 intensief samen met The Wailers en was zelfs de eerste zanger na Bob Marley die met de band tourde. Met The Batalion vertolkt hij sublieme roots-reggae gemixt met zijn Burundi roots.

DJ Ewa

DJ Ewa (Iwan Huyck) heeft een enorme bijdrage geleverd aan de Reggae cultuur in Nederland; als lid van de legendarische Easy Time Crew en DJ op verschillende Reggae avonden waaronder zijn eigen Blazing Friday.

DJ Madbwoy

In Luxor Live kennen we Earl Maddy al als drummer van de band The Dubbeez. Als Madbwoy is hij één van de meest gewaardeerde dancehall en reggae dj’s van het land!

Willow Hifi

Geïnspireerd door de soundsystem cultuur uit Jamaica en de hifi International speakers van Philips, is Willow hifi ontstaan. Vintage, een beetje rauw qua uitstraling en verfijnd in geluid en bij Pass the Dutch verantwoordelijk voor het geluid.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?