MENU SLUIT
11.01.2017

Ronnie Flex heeft eerste nr 1 hit van 2017

Ronnie Flex stond heeft de eerste nummer 1-hit van 2017 te pakken met zijn nummer ‘Energie’. Maar dat niet alleen; zijn nummer ‘Het Is Een Feit’ staat daarnaast op nummer 3!

Het nummer ‘Energie’ kwam supersnel op nummer 1 te staan. De jonge rapper heeft grote plannen voor het jaar 2017. Er staat een hele tour gepland in Nederland samen met de door hem samengestelde band Deuxperience. Met een tweede tour gaat hij verder Europa in! Hij liet al een voorproefje van zijn samenwerking met de band zien afgelopen maandag bij RTL Late Night. Naast de tour staat er een nieuw album op de planning dat vol zal staan met samenwerkingen met artiesten als als Anouk, Lil’ kleine en Broederliefde.

‘Ik denk dat ik iets volwassener ben geworden, ik heb alles meer op een rijtje. Ik wil gewoon met iets anders komen dan alleen een DJ, vandaar de band. Dat is een stuk explosiever en brengt mijn muziek naar een ander level. Mensen die mijn muziek eerder niet toegankelijk vonden vinden dat nu waarschijnlijk wel.’

18 maart treedt Ronnie met Deuxperience band op in de grote zaal van Luxor! Bestel nu gelijk je tickets!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?