MENU SLUIT
16.11.2016

Sandra van Nieuwland voelt zich herboren

Het is inmiddels vier jaar geleden dat Sandra van Nieuwland meedeed aan The Voice of Holland, en heel Nederland aan haar voeten kreeg met haar betoverende stem. Ze won weliswaar niet, maar het tv-programma zorgde wel voor een grote doorbraak. Wat heet: Sandra van Nieuwland stond eind 2012 met drie liedjes (More, Keep Your Head up en Beggin’) in de top 10 van de Nederlandse top 40, een unicum! Want dat was een Nederlandse artiest nooit eerder gelukt!

Sindsdien is Sandra van Nieuwland niet stil blijven zitten. Ze heeft drie albums op haar naam staan, trad heel veel op en had succes met een prachtige theatertour. Bovendien sleept ze in 2014 ook nog een Edison binnen. Grote hits bleven sindsdien uit, maar dat ligt zeker niet aan de kwaliteiten van de zangeres. De hype van The Voice of Holland is voorbij, en dus moet Sandra gewoon keihard werken om succesvol te zijn. En dat doet ze: haar laatste album Breaking New Ground dat begin dit jaar uitkwam is echt een volwaardig popalbum geworden. Inspiratie deed ze naar eigen zeggen op in het tv-programma Expedition Robinson, waarin ze tal van ontberingen moest ondergaan. Het gaf haar veel kracht en zelfvertrouwen en dat leverde een mooie en afwisselende plaat op. Met orkestrale nummers als Indian Summer maar ook met meer ingetogen liedjes als Mona Lisa en Stop The Clocks. Dit laatste nummer is trouwens ook haar nieuwe single. En onlangs werd ook nog eens bekend dat Stop The Clocks is uitgekozen voor de nieuwe Amerikaanse serie Leathal Weapon, die wordt uitgezonden door Fox. Een mooie opsteker dus voor de Nederlandse zangeres, en wie weet krijgt haar carrière hierdoor ook internationaal een flinke boost.

 
Donderdag 8 december staat een herboren Sandra van Nieuwland in de grote zaal van Luxor Live. En ongetwijfeld zal ze het publiek met haar warme en heldere stem, haar bekende hits en veel nummers van haar nieuwe album weten ze beroeren!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?