MENU SLUIT
14.12.2016

SKIP&DIE live overdonderend

Afgelopen weekend bouwde SKIP&DIE nog een onvergetelijk feestje in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam, en komende vrijdag zal deze eigenzinnige band proberen Luxor Live op zijn kop te zetten. Als je van overdonderende liveacts houdt en je je graag wil laten meevoeren in een kolkend swingende menigte, dan is dit zeker iets voor jou! Kijk maar ’s naar het clipje van het optreden in Paradiso op de Facebookpagina van de band, dan weet je wat je te wachten staat!

SKIP&DIE is gevormd rond de flamboyante Zuid-Afrikaanse zangeres Cata.Pirata en wordt muzikaal bijgestaan door de Utrechtse producer Jori Collignon (bekend van C-Mon & Kypski), gitarist Daniel Rose en percussionist Gino Bombrini. De band laat zich inspireren door muziekstijlen van over de hele wereld, van digital cumbia en Braziliaanse rasterinha tot dub en psychedelische rock. Live heeft SKIP&DIE wereldwijd inmiddels een flinke reputatie opgebouwd, en de band werd door de legendarische popheld Iggy Pop al eens uitgeroepen tot MTV Artist of The Week.

Een vernieuwende band met een onuitputtelijke energie die overal door het publiek en de pers wordt omarmd. Vrijdag 16 december is de grote zaal van Luxor Live helemaal voor SKIP&DIE en jij kunt er bij zijn! Dit wordt zeker weten een uitzinnige avond!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?