MENU SLUIT
10.11.2015

Studio Sonsbeek terug in grote zaal Luxor Live

Na een seizoen met succesvolle bootfeesten in Arnhem en Nijmegen keert Studio Sonsbeek weer terug naar Luxor Live.

Het is al bijna een jaar geleden dat Studio Sonsbeek in de vertrouwde setting van de grote zaal stonden, maar nu keren ze eindelijk terug naar hun thuisbasis. Voor de gelegenheid presenteren ze twee muzikale helden van wereldformaat: Tom Trago & Tama Sumo. Een line-up die nu al in de boeken mag!

Tom Trago doet met zijn Double Down EU-tour Luxor Live aan. Al vanaf 2006 is zijn ster rijzende en wordt hij door kenners en liefhebbers wereldwijd geroemd om zijn eigenzinnige producties en platenkeuze. Van house tot techno tot disco, Tom Trago verkent alle uithoeken van deze genres en weet er, met zijn muzikale fijngevoeligheid altijd een unieke draai aan te geven.

Hij heeft er persoonlijk op gestaan dat Tama Sumo mee komt. Ze is resident van de meest beruchte club ter wereld: Berghain/Panorama Bar in Berlijn. Haar sets zijn zonder uitzondering onnavolgbaar goed en zelfs de grootste kenners doet ze stijl achterover slaan met haar platenkeuze. Deze dame leeft voor de muziek. Dat zie je, dat voel je en dat hoor je!

Er zijn nog tickets beschikbaar in de voorverkoop à €14, bestel direct.

Het duurt nog even tot zaterdag, dus check in de tussentijd alvast deze Boiler Room Set van Tama Sumo, intiem opgenomen in haar eigen huiskamer.

Is dit alles?