MENU SLUIT
10.04.2016

Tien uur lang feest met Donnerwetter

Sinds het breken van het wereldrecord bandtour ontgaat de naam Donnerwetter niemand meer. Op 14 mei releasen ze hun tweede album. De naam van dit veelkleurige beest is ‘Pavlov Beauty Saloon’. De release wordt gevierd met een tien uur durend programma in Luxor Live. Op deze Donnerwetter Day geniet je in de grote zaal van een bonte mix en uitbundige viering van muziek, design, spoken word en dans.

Donnerwetter

Donnerwetter is het geesteskind van Rocco Ostermann. In het hoofd van Ostermann woont muziek, veel muziek. Van Beefheart tot Brel, van rauw tot romantisch en van vuil tot virtuoos swingend psychedelisch. Donnerwetter luistert als een spannend poëziealbum, waarin de zang redelijk centraal staat. Dat gaat van rauw tot romantisch, en af en toe laten ze de nootjes vreemd dwarrelen, en wordt de notenbalk gekanteld en als hangmat opgehangen tussen twee bomen van kerels.

Pavlov Beauty Saloon

Samen met kompanen Wout Kemkens, drummer Mike Visser en toetsenist Matthijs Stronks bewandelen ze vele kromme paden, maar elk pad blijkt naar de door hun zelf gecreëerde wereld Pavlov Beauty Saloon te leiden. Een geruststelling of een Groundhog Day-achtige nachtmerrie? Dat moeten de mannen zelf maar met hun psychiater uitzoeken. Jij, lezer, danser en luisteraar, mag gelukkig fijn als amateur antropoloog op safari naar Pavlov Beauty Saloon om vervolgens weer heelhuids terug te keren.

Kaartverkoop gestart

Naast Donnerwetter staan onder andere Hömpfdingå, André Manuel, Mensen Zeggen Dingen, Gerjon Gijsbers, Dr. DUVAL, Nachttheater en MNHM op het menu. Elke maand wordt een nieuwe act van het programma bekend gemaakt, hou de site en social media in de gaten. Kaarten à €10,- zijn nu te koop.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?