MENU SLUIT
19.02.2018

Voorverkoop The Game begonnen

De kaartverkoop voor de show van de Amerikaanse Westcoast rapper The Game is begonnen!

BESTEL TICKETS

Met gastbijdragen van o.a. Kendrick Lamar, Drake, Nas, Future, Anderson .Paak, Snoop Dogg en oud-mentor Dr. Dre bewijst The Game op zijn meest recente studioalbums ‘The Documentary 2’ en ‘The Documentary 2.5’ dat hij nog altijd “On Top” staat.

The Game
Opgroeiende in Compton, de beroemde voorstad van Los Angeles, California en bakermat van de gangstarap, overleeft Jayceon Terrell Taylor als lid van de beruchte Bloodsbende ternauwernood een mislukte drugsdeal waarbij hij door vijf kogels wordt geraakt en in een coma raakt. Eenmaal uit zijn coma ontwaakt, besluit hij als The Game het roer om te gooien en zich volledig op zijn rap carrière te storten.

Met een platencontract bij Aftermath Entertainment op zak gooide The Game onder de vleugels van Dr. Dre direct hoge ogen met zijn debuutalbum ‘The Documentary’, waarmee hij met medewerking van grote jongens als Eminem, Nate Dogg, Kanye West, 50 Cent en Timbaland meteen doorstoot naar de top van de rapgame. Op het album staan de hits ‘How We Do’ en ‘Hate It Or Love It’.

Deze show is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis Arnhem en vindt plaats in de Parkzaal van Musis.

Is dit alles?