MENU SLUIT
30.01.2019

Wilfried de Jong, Herman Koch, Eva Hoeke en Joey Hartkamp te gast bij boekpresentatie Marcel van Roosmalen

Op dinsdag 5 februari presenteert schrijver/columnist Marcel van Roosmalen zijn nieuwe boek over het Arnhemse voetbalfenomeen Theo Janssen in de grote zaal van Luxor Live. Vandaag maken wij het volledige programma van ‘Marcel van Roosmalen op pad met De Dikke Prins’ bekend.

Gastbijdragen

Naast Theo Janssen en Marcel van Roosmalen zullen Wilfried de Jong, Herman Koch en Eva Hoeke acte de présence geven tijdens de boekpresentatie van ‘Marcel van Roosmalen op pad met De Dikke Prins’. De Arnhemse zanger Joey Hartkamp zal het Vitesse lied ‘Ernems Trots’ ten gehore brengen.

Record-opkomst

Aanvankelijk werden de eerste 125 toegangskaarten gratis weggeven aan onze deurkassa. De tickets waren binnen 7 minuten op. In verband met het grote aantal geïnteresseerden is vorige week vrijdag besloten om de zitplaatsen te verruilen voor staplaatsen. Er zijn inmiddels geen tickets meer te verkrijgen voor de boekpresentatie die met 700 plaatsen voor gasten misschien wel één van de drukst bezochte boekpresentaties van Nederland ooit belooft te worden!

LEES MEER

Is dit alles?