MENU SLUIT
13.10.2016

Zuco103: The summer is back!

Ok, de zomer is echt afgelopen, maar dat betekent niet dat je dat lekkere zwoele zomerse gevoel ook in de herfst nog even kan oproepen. Want op 27 oktober komt Zuco 103 naar Luxor Live! Deze grensoverschrijdende band rondom de Braziliaans/Nederlandse zangeres Lilian Vieira staat garant voor een avond vol tropische opzwepende electrojazzpop. Aanstekelijk en uiterst dansbaar!

Zuco 103 bestaat al sinds eind jaren negentig en was jarenlang zeer succesvol met hun heerlijke mix van jazz, funk, pop en dance met uitvloeden uit Braziliƫ en Afrika. Maar door allerhande zijprojecten van de bandleden kwam Zuco 103 op een laag pitje te staan. Tot dit jaar! De band bracht met Etno Chic eindelijk weer een nieuwe plaat uit, en daarmee bewees het drietal dat ze het nog niet verleerd zijn. Wat heet: Etno Chic klinkt lekkerder dan ooit, broeierige Braziliaanse elektrofunk van de buiten-categorie!

Inmiddels touren ze ook weer door het land. En zangeres Lilian Vieira blijkt nog steeds het stralende middelpunt van Zuco 103, bijgestaan door haar vast steunpilaren: drummer Stefan Kruger en toetsenist Stefan Schmid. Afgelopen zomer gaf de band nog een daverend optreden tijdens Concert at Sea, en op dit moment zijn ze bezig aan een clubtour. En wat fijn dat ze Luxor Live niet overslaan! Op 27 oktober staat Zuco 103 in de grote zaal van Luxor. The summer is back!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?