MENU SLUIT
08.05.2017

Luxor Live en Musis presenteren Zachte Nachten

Luxor Live trekt de banden met Musis verder aan om nog meer muziekliefhebbers in Arnhem te kunnen laten genieten van zo veel mogelijk verschillende muziek. Onder de naam Zachte Nachten presenteren we samen een serie van vijf concerten en voorstellingen met artiesten, allen van eigen bodem, van singer-songwriter tot kleinkunst en country. De kaartverkoop is begonnen. De concerten vinden plaats op verschillende locaties.

Theo Nijland

In alle eenvoud aan de vleugel gezeten, weet Theo Nijland je elke keer weer te betoveren met zijn liedjes. In deze reprise van het enthousiast ontvangen Desalniettemin toont Nijland zich ook een ware entertainer.

Stephanie Struijk

De singer-songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam Stevie Ann heeft een nieuw album gemaakt. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.

Maaike Ouboter

In 2015 verscheen haar debuutalbum en speelde zij haar eerste theaterconcert waarin jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes werden gedeeld. Nu, twee seizoenen verder, is Maaike terug met nieuwe liedjes.

Alex Roeka

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

Daniël Lohues

Onlangs verscheen ‘Moi’, de tiende soloplaat van Daniël Lohues. Hij blijft op dit album dicht bij huis, met liedjes waarin hij het kleine groot maakt en het grote klein.

Is dit alles?