MENU SLUIT
10.02.2016

Luxor Night Live haalt zwaargewichten naar Arnhem

Luxor Night Live brengt het clubgevoel terug naar de Arnhemse binnenstad én daarbuiten. Eind 2015 gelanceerd, pakken ze nu door met de lancering van twee nieuwe clubconcepten op 26 en 27 maart plus een techno avond op 9 april.

Zwaargewichten in de clubscene

Met hulp van zwaargewichten De Sluwe Vos, Franky Rizardo en Secret Cinema beloven het dynamische en zintuigprikkelende spektakels te worden. Spraakmakende acts die je normaal op festivals ziet. Luxor Night Live brengt niet alleen het clubgevoel terug binnen eigen muren, maar is ook daarbuiten actief met hostings en speciale projecten. Zo wordt in maart de samenwerking aangegaan met Havenloods Arnhem voor het unieke project Patron.

Patron

De nieuwe kick-ass clubnacht in samenwerking met De Sluwe Vos. Hij staat bekend om het vangen van de rauwigheid van illegale feesten in al zijn producties. Op zaterdag 26 maart wordt voor de eerste editie de ronde Luxor Live koepel ingewisseld voor de strakke Havenloods. Robert Vosmeijer (alias De Sluwe Vos) nodigt hiervoor een van zijn favoriete house en techno acts uit. Wie dat is houdt de organisatie nog even geheim, maar Robert kennende wordt dit waanzin!
Meer info & tickets

Flow

Wie de focus liever op house legt, vindt in de Flow-avonden een nieuwe vriend. Flow is het snelgroeiende (internationale) concept van Franky Rizardo. Zijn verfrissende aanpak van house muziek is de basis voor een wekelijkse radioshow op SlamFM, een platenlabel, hostings op festivals als Dance Valley en Free Your Mind en spectaculaire clubnachten. De eerste editie van Flow staat gepland op 27 maart (1e Paasdag) in Luxor Live.
Meer info & tickets

Gem Sessions

Al ruim twintig jaar wordt Jeroen Verheij, alias Secret Cinema, beschouwd als één van Nederlands, zo niet de wereldwijde, top techno producer en live-act. Secret Cinema komt 9 april voor een take-over naar Luxor Live met een avondvullend programma waarbij zijn basslines plus die van Egbert LIVE en SQL langs je oren klapperen. Eindelijk weer techno in Luxor Live.
Meer info & tickets

Luxor Night Live

Een donkere zaal, vrienden vol energie, enthousiaste experimentele dj’s en een dikke sound: dat is Luxor Night Live. Het platform dat eind 2015 in het leven is gebracht om de nachtprogrammering een nieuwe impuls te geven. Luxor Night Live creëert ruimte voor elektronische muziek in de breedste zin van het woord. Met ruimte voor nieuwkomers, gevestigde namen en levende legendes, maar bovenal voor spraakmakend talent.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels voor alle avonden gestart met een select aantal early bird tickets via de site van Luxor Live (www.luxorlive.nl).

Is dit alles?