MENU SLUIT
06.09.2017

Americana actie

Net als de vorige keer heeft Luxor Live voor de Americana-liefhebbers een mooie aanbieding bedacht. Geregeld zijn er in Arnhem bekende en minder bekende acts binnen dit genre te bewonderen die allemaal zeer de moeite waard zijn. Steeds vaker vinden ook de internationale artiesten ons podium met als gevolg dat wij een americana programma kunnen bieden waar wij trots op zijn. Omdat het de vorige keer een groot succes was komen wij graag met een nieuwe voordelige bundel met acts waarvan wij vinden dat u ze moet gaan zien.

05.10 Jeffrey Halford & the Healers + Mark Olson (Jayhawks) & Ingunn Ringvold
Twee top-acts op één avond. Melodieuze bluesy rootsrock van Jeffrey Halford en band en niemand minder dan de oorspronkelijke oprichter en zanger van de Jayhawks, Marko Olson en zijn partner.

22.10 Levi Parham
Volgens vele liefhebbers maakte deze singer-songwriter uit Oklahoma één van de beste albums van 2016. Niet voor niets No. 1 in de EuroAmericana Chart 2016!

29.10 Naomi Wachira + Dieter van der Westen
Grensoverschrijdende double-bill met Damien Jurado-protegé Naomi Wachira en Dieter van der Westen die één van de beste Nederlandse americana-platen van dit jaar afleverde.

06.12 Jim White
The king of country noir

Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 28,00 in plaats van € 39,50. Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 28,00 in plaats van € 39,50. Tot en met 22 oktober is deze actie voordeliger dan het kopen van de lossen tickets. Om deze bundel te bestellen kunt u een mail sturen naar info@luxorlive.nl.

Als u al één of meerdere tickets in uw bezit heeft en toch gebruik wilt maken van deze actie is dat natuurlijk mogelijk. Neemt u daarvoor aub contact met ons op via info@luxorlive.nl

Is dit alles?