MENU SLUIT
25.04.2018

Luxor Live (Labs) op Hoogte80

Op 10, 11, 12 en 13 mei vindt alweer de 10de editie van het Hoogte80 Festival plaats in de Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van theater, muziek, literatuur, eten en drinken in de buitenlucht. Luxor Live heeft ook dit jaar het muziekprogramma verzorgd in de loungetent. De programmering is lekker divers met stijlen die uiteenlopen van punk tot hiphop en van reggae tot gipsy klezmer. Opkomend talent op zowel lokaal als nationaal niveau kan je horen en zien op dit altijd gezellige festival.

Het hele muziekprogramma vind je hier onder! Meer info over de acts vind je in onze agenda of op de website van het Hoogte80 Festival.

Luxor Live Labs

Naast het reguliere programma gaan de band Donnerwetter en kunstenaar Louise te Poele op Hoogte80 aan de slag onder de vlag van Luxor Live Labs. Luxor Live labs is een initiatief waarbij Arnhems muzikaal talent een creatieve injectie krijgt vanuit een andere creatieve discipline. Dit maal zal kunstenaar Louise te Poele een film maken bij het Donnerwetter-nummer ‘All due to the dopamine drop’, dat over geestestoestanden en chemische processen in het brein gaat.
Het is de bedoeling om die film in één weekend te maken. Een snelkookpan, waarin je je creatieve spierballen moet laten zien en het Hoogte80-publiek kan meekijken en meedoen; want er zijn zeker figuranten en props nodig!

Muziekprogramma

Donderdag
Baron – wereldrock
Vojta Violist – keltisch
SHHT – noiserock
Pip Blom – indie
Waltzburg – indie
Vrijdag
The Bojangles – gypsy jazz
Veline – indie
Kia – funk/soul
Mr. Weazley – hiphop/reggae/afrobeat
Zaterdag
De Materie – Nederlanstalige kraut
Plattentektonik – spoken song
Foxlane – indie
Supermoon – funk
Komodo – psychedelische rock-’n-roll
Zondag
Solin – dream pop
The Bennies – psychedelische reggae/ska/doom metal/punkrock From Hell
Dino kids –instrumental/surf/garage
Massi – hiphop/pop
Trikosis – gypsy/klezmer

Is dit alles?