MENU SLUIT
16.06.2021

Luxor Live in de Steigers

Luxor Live gaat weer open voor publiek! Onder de noemer ‘Luxor Live in de Steigers’ presenteren we een reeks shows waarbij het publiek vanuit een gigantische steiger op een veilige 1,5 meter afstand van livemuziek kan genieten!

Het zijn de eerste shows voor een live-publiek sinds we op 12 maart 2020 onze deuren noodgedwongen moest sluiten. In de grote zaal van Luxor Live staat nu een enorme steiger die op 1,5 meter ruimte biedt aan meer dan 150 bezoekers. Zonder deze steiger kunnen we in onze grote zaal maximaal 75 bezoekers kwijt; we zijn hartstikke blij dat we onder de huidige versoepelingen nu 50 bezoekers per show mogen ontvangen maar we hopen natuurlijk ook dat er snel meer versoepelingen komen zodat we de volle capaciteit van de steiger kunnen benutten.

Onder de noemer Luxor Live in de Steigers presenteert Luxor Live een reeks intieme shows. Onder de eerste namen bevinden zich o.a. Blaudzun, Luwten en Stephanie Struijk. Het programma is een mooie mix van acts met (inter)nationale bekendheid tot lokaal talent.

PROGRAMMA LUXOR LIVE IN DE STEIGERS

Bezoekers worden in setjes van twee personen aan een eigen tafel in de steiger geplaceerd; een bijzondere beleving voor zowel bezoekers als de artiesten! Tijdens de shows worden drankjes door het barpersoneel aan tafel uitgeserveerd.

De eerste shows in de reeks zijn een middag- en avondshow van de Nijmeegse singer-songwriter Luwten op zondag 6 juni. Het programma van ‘Luxor Live in de Steigers’ zal zich gedurende de komende weken blijven uitbreiden met nieuw programma. Op het programma staat momenteel:

Zo 6 juni, Luwten: show 1 UITVERKOCHT
Zo 6 juni, Luwten: show 2 UITVERKOCHT
Vr 11 juni, Penvriend UITVERKOCHT
Za 12 juni, MINKA
Vr 18 juni, Blaudzun: show 1 UITVERKOCHT
Vr 18 juni, Blaudzun: show 2 UITVERKOCHT
Za 19 juni, Stephanie Struijk
Zo 20 juni, Levi Noah
Do 24 juni, Bongeziwe Mabandla UITVERKOCHT
Vr 25 juni, Abel + Toonchi UITVERKOCHT
Za 26 juni, Marise
Zo 27 juni, Rex Pharao UITVERKOCHT
Do 1 juli, Intercity 106
Vr 2 juli, Kingfisher Sky
Wo 7 juli, Joe Buck
Do 8 juli, Stef Kamil Carlens
Vr 9 juli, Sandra van Nieuwland

Ticketverkoop voor shows uit de reeks ‘Luxor Live in de Steigers’ is nu gestart!

Is dit alles?