MENU SLUIT
21.02.2018

Nieuwe Americana bundel

Voor de derde keer komt Luxor Live met een spannende en voordelige Americana bundel. Net als vorige succesvolle acties hebben we vier shows met een gemene deler en allemaal een eigen geluid uitgezocht. Eerdere bundels bevatten concerten van o.a. Courtney Marie Andrews en Jim White en natuurlijk een hoop opkomend americana-talent. Dit maal betaal je in plaats van 45 euro maar 32 euro voor de shows van Diana Jones op 25 maart, Sheesham, Lotus & ´Son & Jay-Roon & the Loose Ends op 8 april, de Folk Road Show op 3 mei en tenslotte Carter Sampson op 20 mei.

Diana Jones
De roots van Diana Jones liggen in de Appalachen, het gebergte waar de bluegrass vandaan komt. Ze maakt prachtige beeldende liedjes, van duistere murder ballads tot plattelandsromantiek. Pure schoonheid die doet denken aan het werk van Gillian Welch, Alison Krauss, Iris DeMent & David Rawlings.

Sheesham, Lotus & ´Son & Jay-Roon & the Loose Ends
Double-bill! Sheesham Crow, Lotus Wright en Son Sanderson vormen een bijzonder Canadees trio dat met een antieke sound van Mississippi folkblues, Appalachian folk en New Orleans brassbandmuziek. Met aparte instrumenten blazen ze stokoude en vergeten songs weer nieuw leven in. Aanstekelijk leuk!
Jay-Roon & The Loose Ends is het nieuwe project van Jeroen Mesker, frontman van Maison du Malheur. Hij trok naar New Orleans om inspiratie op te doen. Beïnvloed door de traditionele rhythm ’n blues, aangewakkerd door de exotische hartslag van ‘The Big Easy’ keerde hij terug met het materiaal voor zijn eigen album Home To Many A Creature dat op 23 februari uitkomt.

Folk Road Show
Het internationale folk collectief Folk Road Show creëert een sound die, gebaseerd is op folk/americana en doet denken aan een moderne Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, of Fleet Foxes. De vijf songwriters zorgen steevast voor dynamische en verrassende concerten. Singer-songwriter Daniel Cane maakt liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran en verzorgt het voorprogramma.

Carter Sampson
Oklahoma kenmerkt zich al een tijdje als nieuwe hotspot voor Americana en rootsmuziek. Singer-songwriter Carter Sampson is fakkeldrager en wordt wel ‘The Queen Of Oklahoma’ genoemd.
In 2016 brak zij door in alle Europese Americana-hitlijsten en bracht ze een kerstalbum uit met de Nederlandse Altcountry-rockers ‘Hidden Agenda Deluxe’. Sampson neemt als begeleiding haar labelmaatjes Jesse Aycock (Hard Working Americans) en Lauren Barth mee die ook het voorprogramma zullen verzorgen.

U kunt de bundel bestellen door een mail sturen naar info@luxorlive.nl. Als u al één of meerdere tickets in uw bezit heeft en toch gebruik wilt maken van deze actie is dat natuurlijk mogelijk. Het reeds betaalde bedrag wordt dan in mindering gebracht. Ook hier voor kunt u contact met ons opnemen via info@luxorlive.nl.

Ook interessant: The Dawn Brothers, Tim Knol, JD Wilkes with the Legendary Shack Shakers, Tom Russell

Is dit alles?